onsdag 18 mars 2009

The sun is in da house!

Jävla kryssnings jävel. Vi är cursed när det gäller kryssningar. Här har vi laddat mentalt och köpt värsta mycket mjukost. Och så visar det sig att det var felbokat, så vi fick lomma hem med svansen mellan benen och frossa i Skogaholmslimpa ist. Men för att se det från den positiva sidan så kan vi därför istället fara på fest hos Lisa Ahlin i Solna. Vilket passar rätt så perfekt eftersom vi då firar in Anjas tjugonde födelsedag. Sedan på fredag så får vi fint pitefrämmande i form av Anna och Erik, och då är alla som känner sig sugna på tårta väldigt välkommna på kalas efter kl sju!

En annan grej som har hänt är att våran vän Camilla har fixat oss ett extrajobb som vi kanske ska hoppa in på när det behövs, och kanske får vi även jobba med det litegrann i Pite. Och det handlar naturligtvis om provsmak. Det är ju tur att vi är så sjukt sociala att kundansvariga smälter på andra sidan luren.

Så livet leker här i Tumba, idag är det riktigt härligt, vi har suttit och stekt i den typ 15 gradiga solen, Hanna har stekt mest, först med solglajjer sen stekte hon även bönerna och svampen som vi äter till middag. Så nu är det bara att ladda upp!

Inga kommentarer: